Da låsesmede arbejder i offentlige rum eller andre mennesker hjemme ved lov, skal de være dækket af en ansvarsforsikring. Dette dækker dem i tilfælde af krav fra en tredjepart i tilfælde af skade eller tabt.

Da låsesmede bærer special værktøjer og udstyr, anbefales det at holde sig afstand, mens de prøver at udføre deres job sikkert. Nogle gange er vores låsesmede nødt til at stoppe, hvad de laver, og holde nysgerrige kunder i at røre ved deres værktøj og blande sig i deres job.

Dette kan være meget farligt, da låsesmede bærer beskyttelses udstyr som beskyttelses briller, handsker, knæpuder og støvmaske. Når man borer, flyver metal og træflis ofte til øjnene. Dette er altid et alvorligt problem, der altid kræver en kontrol hos optikeren.

Offentlig ansvarsforsikring dækker vores låsesmede i tilfælde af brand, materielle skader, uagtsomhed. Selvom præmien for ansvarsforsikring er meget, er de vel værd for enhver professionel håndværker. Ansættelse af en forsikret låsesmed giver dig en ro i sindet, uanset om du ansætter en låsesmed akut eller har brug for en låsesmed til andet formål.

Her er et eksempel på 4 låsesmede jeg kender og jeg ved de har både forsikring og er med i de rette foreninger;

Låsesmed.dk
Låsesmed Amager 
Låsesmed Frederiksberg
Låsesmed Nørrebro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *